About

Acesta este un blog pentru suflet, care dorește a armoniza mintea cu spiritul. 

Acest spatiu se vrea unul al destinderii, un loc de intalnire pentru oricine vrea sa povesteasca despre un loc drag lui, despre ce locuri viseaza sa viziteze si de ce, despre fotografie pentru pasionatii mai mult sau mai putin indemanatici, despre mancaruri traditionale pe care le-ati gustat in drumetiile voastre, despre bauturi particulare pe care le-ati degustat.
Si se mai poate scrie despre orice va trece prin cap si poate avea legatura cu drumetiile…un film, o carte buna…sfaturi practice…secrete…si chiar si preturi daca va amintiti, pentru ca de ce sa nu recunoastem multi dintre noi alearga dupa calatorii cat mai ieftine.
Am intalnit destule persoane pana acum care mi-au spus ca din cauza a diversi factori nu au posibilitatea de a se plimba prea des…printre ei sunt si eu…dar pana la urma chiar si orasul sau zona unde stai poate fi un subiect grozav de prezentat…nu facem intrecere cine viziteaza mai mult si cine nu…
Oricine poate participa, asa ca ma puteti contacta liber pentru idei si critici  :D…iar apoi vedem noi ce si cum…

Aici nu suntem la scoala, asa ca nu isi au rostul nenumarate polemici de analiza gramaticala. Fiecare scrie si se exprima cum vrea cat timp intra in limitele decentei.

 

Leave a comment